Tuotteet

×
 x 

Ostoskori on tyhjä

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/nordsolar.fi/httpdocs/components/com_k2/models/item.php on line 763
lauantai, 03 elokuu 2019 12:19

Safire mökkilämmittimet nyt edullisesti NordSolar verkkokaupasta!

Osta nyt mökillesi Safire mökkilämmitin edulliseen tarjoushintaan! Safire lämmittimillä saat kodin mukavuudet mökille nyt myös etäohjauksella.

Safire mökkilämmittimet tuovat kodin mukavuuden mökillesi. Ne antavat tasaista kuivaa lämpöä, portaattomasti säätyen. Voit käyttää huoletta muita lämmönlähteitä, takkaa tai uunia - Safiren automatiikka huolehtii siitä, että mökkiä lämmitetään vain tarvittava määrä. Safiren palokaasut johdetaan ulos joko hormia pitkin tai erittäin nerokkaalla - vain yhden n. 90 mm reiän vaativalla seinäläpiviennillä. Palotapahtuma tapahtuu turvallisesti ja valvotusti  laitteen sisällä ja mökkiin jää vain tasainen kuiva lämpö.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/nordsolar.fi/httpdocs/components/com_k2/templates/default/item.php on line 248

Katso myös

×

Solar Panels Fronius Symo

NYT KAIKKI JÄRJESTELMÄT EDULLISESTI

Tilaa nyt aurinkosähköjärjestelmä kotiisi ja aloita oma sähköntuotanto. Voit ostaa järjestelmän suoraan kotiovelle tai mökille.

Aurinkosähköjärjestelmät kotiin alkaen 2845,25 €

Aurinkosähköjärjestelmät mökille alkaen 299,20 €

OSTA JO TÄNÄÄN!


TOP